Foglalja le nyaralását most
akár 32% előfoglalási kedvezménnyel!

Rólunk


Irodánk minden évben több ezer Horvátországba, Szlovéniába és Montenegróba nyaralni vágyóknak segít abban, hogy álma valóra váljon. Egyéni utasok részére szálloda kategóriák széles választékát kínáljuk, gondolva a különböző igényekre, az egyszerűbbtől a luxusig, felölelve Adria legközkedveltebb régióit. A szállodák mellett számos apartman ajánlattal is tudunk szolgálni!

Természetesen nem csak egyéni vendégeket szolgálunk ki, hanem évről-évre mind több (iskolás, nyugdíjas, üzleti) csoportnak szervezzük meg utazását!

Míg a többi utazási iroda azt a tendenciát követi, hogy minél több desztinációt és szállást ajánl azért, hogy mindenáron minél több utast csalogasson magához, mi hiszünk abban, hogy a jövő "területspecifikusságban" van. Mert csak így tudunk jó áron minőséget biztosítani. Így ismerhetünk minden szállást és területet amit értékesítünk, és felkészült csapatunk ez alapján tud az utasok igénye és pénztárcája alapján legmegfelelőbb szolgáltatást ajánlani. Az egyéni bánásmód miatt térnek vissza hozzánk utasaink évről évre, sőt nem ritka hogy egy jól sikerült út után még ugyanabban az évben újabb utat foglalnak rajtunk keresztül.
 
Utazzon velünk Ön is! Kérjen tőlönk ajánlatot!