Foglalja le nyaralását most
akár 32% előfoglalási kedvezménnyel!

Tájékoztató közlemény a koronavírus miatt kialakult helyzetről


Mentsük meg a nyarat!

Tisztában vagyunk vele, hogy a terjedő új koronavírus-járvánnyal (COVID-19) kapcsolatos hírek bizonytalanságra és félelemre adhatnak okot, ezért szeretnénk jelezni minden kedves eddigi és leendő Utasunk felé, hogy változatlanul a biztonság és utasaink jólléte az első és legfontosabb számunkra.

Folyamatosan nyomon követjük a kialakult helyzetet és figyeljük a fejleményeket minden országban, ahol jelen vagyunk. Természetesen, ha bármilyen olyan információ a tudomásunkra jut, mely befolyásolja utasaink utazását, akkor azonnal szólunk. 

Jó hír, hogy a nyári utazásokat jelenleg nem érinti a kialakult helyzet, így azt tanácsoljuk Mindenkinek, hogy ha lehetséges, akkor ne mondja vissza lefoglalt utazását, mert lemondás esetén elveszhetnek az előfoglalási kedvezmények, így később csak magasabb áron lehet ismételten lefoglalni a kívánt nyaralást, sőt azok akik még nem foglaltak, bátran küldjék el foglalásaikat, mert számos szálláshely biztosít még előfoglalási kedvezményeket és a lemondási feltételek is igen kedvezőek, szóval veszíteni nem lehet.

Szeretnénk azzal is segíteni Utasainknak, hogy díjmentesen át tudják módosítani a nyaralás időpontját egy későbbi dátumra.

Ha túl korainak érzik a nyaralás kezdő dátumát, továbbá ha bizonytalanok az utazásban, akkor a befizetett összeget utazási utalvány formájában is jóvá tudjuk írni, melyet 2021. december 31-ig bármikor fel tudják használni.

A legfontosabb most az önfegyelem és hogy mindenki megtegyen mindent azért, hogy ezt a kellemetlen időszakot mielőbb átvészeljük.

Irodánk nyitva tartását jelenleg a kialakult helyzet miatt és munkatársaink egészségének védelme érdekében korlátoztuk! Ez idő alatt kizárólag online várjuk érdeklődéseiket!

Tegyünk mindannyian az egészségünkért!

Ezúton szeretnénk megköszönni a megértést, valamint szeretnénk biztosítani mindenkit afelől, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy utasaink egészsége megóvását szem előtt tartva ez az esemény a lehető legkevésbé befolyásolja a tervezett nyaralást! 

Vigyázzunk egymásra! Mentsük meg a nyarat!

Üdvözlettel,
a Pro Family Travel csapata