Foglalja le nyaralását most
akár 32% előfoglalási kedvezménnyel!

Dalmát Falu - Egy igazi gyöngyszem az Adrián!


A Dalmát Falu jellegzetes dalmát épületekkel, étteremmel, üzletekkel és műsorokkal vár mindenkit Sibenik központjától 6 km-re a Solaris Holiday Resort területén. Sajátos hangulatával, igazi különlegességnek számít.
 

Kóstolja meg a hagyományos dalmát receptek alapján elkészített finomságokat! A helyben sütött házikenyérről a saját pékség gondoskodik, melynek alapanyagait a szintén helyben található vízimalom biztosítja. 
 

Az étlapon még megtalálhatóak a különleges sonkák és sajtok, valamint a grill és halételek sem maradhatnak el.
 

A jó hangulatról hagyományos Klapa együttes gondoskodik.
 

A gasztronómiai kalandozáson kívül betekintést nyerhetünk még a régi mesterségekbe is, mint a szövés, olívaolaj gyártás, szeszlepárlás, borkészítés.
 

A Solaris Holiday Resort üdülőtelepen több színvonalas szálloda található, melyek igyekeznek mind a családos vendégek és a párban érkezők igényeit is kielégíteni. Ideális választás mindenki számára!
 
Hotel Ivan **** - teljesen felújított, dalmát stílusú luxusszálloda, amely közvetlenül a tengerparton, fenyőerdővel övezett, szép zöldterületen fekszik.
 

Hotel Jure **** - teljesen új, 2016-ban megnyíló elegáns szálloda.
 

Kids Hotel Andrija **** - gyerekbarát szálloda víz alatti világ hangulatban, csupa-csupa élmény az egész család számára.
 

Beach Hotel Niko *** - modern 3*-os szálloda a Solaris Üdülőtelepen, fenyőerdővel övezett, szép zöldterületen, közvetlenül a tengerparton fekszik.
 

Beach Hotel Jakov *** - a szálloda a Solaris Üdülőtelepen, fenyőerdővel övezett, szép zöldterületen, közvetlenül a tengerparton fekszik, néhány lépésre a Solaris Family Beach-től.
 

Weboldalunkon további horvát, szlovén, montenegrói, francia, olasz és spanyol szállásajánlatok várják!
 
Amennyiben konkrét elképzelései vannak a nyaralással kapcsolatban, mégsem tudja pontosan, hogy hova utazzon, vagy nem találja weboldalunkon a keresett szállást, kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb nyaralást: AJÁNLATKÉRÉS

← Vissza a magazinba