Foglalja le nyaralását most
akár 32% előfoglalási kedvezménnyel!

Dalmácia


A horvát tengerpart déli részét foglalja magába. A közel 400 km-nyi partszakaszt öblök, félszigetek és kisebb-nagyobb szigetek tarkítják. A mediterrán éghajlat, a csodálatos tengerparti strandok és az érdekes történelmi emlékek vonzzák az idelátogatókat.

Ugljan-sziget

Az egyik legsűrűbben lakott sziget, mely Zadarból a rendszeresen közlekedő komppal közelíthető meg. 
Dús vegetációja, szép csendes öblei méltán vonzzák a csendet, nyugalmat kedvelőket.

Petrcane

A hangulatos halászfalu Zadartól északra 13 km-re található.

Turanj

A Zadari Riviéra partján fekszik ez a csendes városka, gyönyörű tengerpartjával, tiszta tengervízével és kellemes, növényzettel dúsan borított környezetével már régóta vonzza a nyugalmas pihenés kedvelőit.

Sveti Filip i Jakov

Biograd közelében fekszik a település, mely szállásaival, rendezett strandjaival, szép sétányával, sport és rekreációs lehetőségeivel csalogatja az idelátogatókat.

Biograd na moru

Zadartól 28 km-re, Kelet-Dalmáciában terül el a város. Biogradot szép strandjai, festői öblei, éttermek sokasága és széles szállásválaszték jellemzi.

Vodice

Rendezett strandjai, szálláshelyei, éttermek, kávézók és szórakozóhelyek sokasága tette Vodicét közkedvelt nyaralóhelyé.

Primošten

Egyike a legközkedveltebb üdülőhelyeknek Dalmáciában és egyben a legfestőibb városok közé sorolják az Adrián.

Trogir

A Split-öböl nyugati részén fekszik a görögök által alapított város. Csodás óvárosa a várral és a pálmafasorral a Világörökség részét képezi.

Omiš-i riviéra

Kedvelt üdülőhely Splittől délre, a Cetina folyó torkolatánál. Népszerűségét természeti szépsége mellett hosszú, homokos tengerpartjának köszönheti.

Brela

Dalmácia legszebb tengerpartja a Makarskai Riviéra. A nyaralóhelyek sora Brelával kezdődik, melyet Baska Voda, Makarska, Tucepi követ. Brela, a festői környezetben fekvő kis üdülőhely, aprókavicsos strandjaival méltán vált népszerűvé.

Baska Voda

Az egykori halászfalu ma a Makarskai Riviéra egyik legkedveltebb üdülőhelye.

Makarska

A város a híres Makarskai Riviéra központja, melyet a hosszú strandok, gazdag növényzet, kulturális és történelmi emlékművek jellemzik.

Stari Grad (Hvar-sziget)

Hvar sziget második legjelentősebb üdülőhelye. Szép tengerparti öblei, dús vegetációja miatt vált kedveltté az ideérkező túristák körében.

Gradac

Közkedvelt üdülőhely, köszönve gyönyörű hosszú, aprókavicsos strandjának.

Klek

Splittől délre130, Dubrovniktól északra 80 km-re lévő turistatelepülés, mely kellemes klímájának, kavicsos partjának köszönheti népszerűségét.

Korčula

Egyike a legdélibb dalmát szigeteknek, mely az ezernyi horvát sziget közül a legzöldebbként is emlegetik.

Dubrovnik

Dalmácia legismertebb városa, mely hírnevét természeti szépségének, jól megőrzött kulturális és történelmi emlékműveinek valamint magas színvonalú turisztikai szolgáltatásainak köszönheti.

Cavtat

Dubrovniktól 20 km-re délre, közel a montenegrói határhoz. Dubrovnik repülőtere Cilipi, innen 5 km-re található.